Informatieaanvraag

Omdat wij veiligheid voorop stellen

Bij sabreren van bier staat veiligheid voorop. Bij het opvolgen van de instructies van de sabreur is de kans op een onveilige situatie nihil. SabreerBier.nl waarborgt deze veiligheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op: info@sabreerbier.nl | 06 - 12 46 86 30 | 06 - 28 49 66 93

Bij het sabreren van een fles bier wordt niet alleen de kurk verwijderd, maar ook de bovenste rand van de fles wordt als het ware afgesneden. Door de juiste techniek te hanteren – welke uiteraard altijd wordt uitgelegd onder een ervaren sabreur – zal een nette en schone snijlijn ontstaan. Hier komen vrijwel geen glassplinters bij los en de splinters die eventueel ontstaan zullen door de inwendige druk van de fles, nooit in het bier terecht komen.

Bij het niet juist opvolgen van de instructies van de sabreur, kan het wel eens voorkomen dat een groter deel van de fles breekt, of de hals niet mooi afbreekt. De sabreur zal in dit geval de fles overnemen en het bier zal uiteraard niet uitgeschonken worden. Ontstaat ook maar de lichtste twijfel over de gehanteerde manier van sabreren en het bijbehorende resultaat zal dit gebeuren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze contactpagina