Informatieaanvraag

Eerste en enige vereniging voor biersabreurs

Sabreurs de la Bieré is internationaal dé eerste en enige vereniging voor biersabreurs. Deze hiermee unieke vereniging vormt een vaste basis voor enthousiaste en ervaren sabreurs, die allen de officiele titel ‘Sabreur de la Bieré’ mogen dragen. Een titel die enkel wordt afgedragen na een grondige training en het succesvol sabreren van diverse flessen bier.

Neem vrijblijvend contact met ons op: info@sabreerbier.nl | 06 - 12 46 86 30 | 06 - 28 49 66 93

Op initiatief van Sabreerbier.nl is de vereniging Sabreur de la Bière gestart. De eerste en enige vereniging in Nederland voor officiële Biersabreurs. Om lid te kunnen worden wordt een traject doorlopen om te kwalificeren als officiële Sabreur de la Bière.

Na een proefperiode legt een Aspirant Sabreur de Sabrage-test af. Tijdens deze test toont het aspirant lid zijn of haar kennis en kunde over het sabreren door een workshop te verzorgen voor de examinatoren en overige aanwezigen. Hierbij is ook bierkennis belangrijk en wordt er een 0,75 liter fles bier gesabreerd.

Na het halen van deze test mag de deelnemers voortaan als Sabreur de la Bière door het leven. Er zijn de volgende classificaties te verdienen naarmate het lid langer lid is van de vereniging. Telkens moet de Sabreur een nieuwe meesterproef ondergaan om de nieuwe titel te bemachtigen.

Aspirant Sabreur

Sabreur in opleiding

Sabreur de la Bière
0,75 literfles

Meester Sabreur de la Bière (na 2 jaar)
1,5 literfles sabreren

Grootmeester Sabreur de la Bière (na 5 jaar)
3 literfles sabreren

Overgrootmeester Sabreur de la Bière (na 10 jaar)
6 literfles sabreren

Per jaar mag er 1 grande test au Sabrage gedaan worden omdat een Sabreur een jaar zijn diensten en kunsten moet tonen aan de rest van de vereniging.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze contactpagina