Informatieaanvraag

Over ons

Ivo en Bas werken al jaren samen in de speciaalbierwereld als zij samen op het idee komen om SabreebBier.nl te starten. Vanuit hun hotelschoolachtergrond hebben zij beide met regelmaat flessen champagne gesabreerd, maar vanwege de voorliefde voor bier komen zij op het idee om dit te doen met grote flessen speciaalbier.

Neem vrijblijvend contact met ons op: info@sabreerbier.nl | 06 - 12 46 86 30 | 06 - 28 49 66 93

Zo is sinds 2016 sabreerbier.nl het startpunt voor een spectaculaire toevoeging tijdens een borrel, opening, evenement of andere feestelijke gelegenheid. Sabreerbier.nl komt op locatie om geheel naar eigen wens flessen bier te sabreren, dit als workshop door deelnemers te laten doen of een bedrijf feestelijk te openen.

Daarnaast zijn Ivo & Bas de initiatiefnemers achter Sabreur de la Bière, de eerste en enige vereniging in Nederland voor officiële Biersabreurs.

Bas Schampers (1987) is van jongs af aan werkzaam in de horeca. Na het afronden van de Hoge Hotelschool NHTV in Breda begint hij Baspitality. Met Baspitality adviseert hij horecaondernemers en traint horecamedewerkers.

Als gastvrije biersommelier heeft hij als doel om beleving toe te voegen aan alles wat gastronomisch is. Doormiddel van trainingen in de horeca of bij het rijpen van bier met de Bourgondische Bierkelder. Samen met Ivo voegt hij nu beleving toe door het sabreren van bier met SabreerBier.nl.

Ivo Thijssen (1982)  is internationaal biersommelier, entertainer en horeca-expert. Heeft een onmetelijke passie voor bier, horeca en gastvrijheid. Als eigenaar van Bierproeven.nu zet hij zich sinds 2012 in om de bierkwaliteit en beleving in Nederland te verbeteren.

Door zijn jaren lange ervaring als trainer en docent is hij gespecialiseerd in de verkoop, behandeling en beleving van bier. Gastvrijheid, gastronomie en didactiek is zijn tweede natuur. Ivo doet graag aan CrossFit om zo zijn bourgondische levenswijze te kunnen onderhouden.

Veiligheid

Omdat wij veiligheid voorop stellen
Meer informatie

Huur een sabreur

Voor evenementen, openingen en bruiloften
Meer informatie